Polarens böna hittade han på nätet

Nu har jag varit singel i snart 4 år och tycker att det är dags att fixa något för att kunna bli med i tvåsamheten igen. Då krävs det såklart att jag börjar att dejta och nu är det nya tider med nätdejting. Det fina med detta är att tjejerna inte behöver letas upp utan de finns på nätet. Jag lät mig själv lyssna på min polare och han hade gått via Singelföräldrar – Gratis nätdejting för ensamstående föräldrar (med barn), där kunde han lätt komma igång och träffa tjejer i hans smak.

Jag ser på dejting som jag ser ett matematiskt problem, det finns en ekvation att lösa ut och för att det ska fungera så får du hålla dig till ett visst antal regler. Det ska framför allt vara delbart med ett jämnt tal, om ni fattar vad jag menar. Ni måste vara minst två för att det ska bli ett förhållande. Sedan är det mycket med dejting som är vetenskap. Exempelvis hur du ska bete dig vad du kan göra för att imponera på den tilltänkta partnern. Det är många saker som behöver stämma men det är också det som är kul med att dejta.

Får du till ett behov hos din partner då har du lyckats med det som du tänkt att du ska göra och då är duett steg närmre att faktiskt kunna vakna upp bredvid någon och känna den där härliga känslan av att dela livet med någon. Det är också viktigt att de värderingar ni båda bär på är på det sättet att de inte behöver justeras allt för mycket. Kan ni leva med varandras världsåsikter så är egentligen halva jobbet gjort då krävs det inte någon anpassning och då är det fritt fram att börja satsa på själva dynamiken i förhållandet. Det blir en extra del att slipp men också massvis med tid över till att bygga vidare och förfina dejtandet.